Knižní cestování pro radost seniorů

Autor

Je tu konec roku, poslední letošní informace o stavu naší společné akce. A tentokrát Vám chceme představit tři dárce a jejich knížky, které na kupící se místo za poslední dobu z delší vzálenosti přilétly (přijeli poštou, ale tak kdoví, jaké cesty za sebou mají, v každém případě dorazily všechny v pořádku!).

Od Tábora jiný kousek a jak je každý jiný dárce, každá je zatím jiná i knížka (jsem zvědavá, která jako první dorazí jako druhá!). Možná to bude zrovna tahle, protože patří mezi opravdu ty nejoblíbenější knížky českých čtenářů! prvotinou však zůstane včetně ještě jednoho prvenství: Je to první čerstvě zakoupená kniha, úplně vonící novotou. A výběr je jasný: protože je to Moniky H. oblíbená knížka, věří, že tak jako těší číst ji, potěší i některého obdarovaného! Satinko, jsi skvělá!

Kousek od Českých Budějovic skočily na poštu tři knížky od Zuzky K. Vybrala báječně od každého stylu něco, takže budou mít senioři na výběr. Jestli si chtějí počíst romanticky, nebo mají radši knihy Boženy Němcové anebo werichovské rozmluvy. Zkrátka zdaleka dorazila samá bezva literatura. Navíc akorát do ruky, prostě opět jiná, přesto opět správná volba. Děkujeme a pozdravujeme!

Do třetice všeho dobrého i milého, knížka od naší pravidelné čtenářky Jedličky od Pardubic. Třináctý příběh je doplněn několika roztomilými záložkami. S dovolením je tedy vložíme i do knížek, které záložku nemají, radost tedy udělají vícenásobnou. Děkujeme tedy vlastně dvěma Jedličkám: Nikole a Marušce, jste super, děvčata. Moc zdravíme!

Děkujeme za to, že stále předáváte, je to od Vás krásné a těšíme se, že budete pokračovat i v následujících měsících…

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *